• Maksutavat

  Maksutavat
  Peilipari Milenco Aero Platinum

  Peilipari Milenco Aero Platinum

  6606
  Arvosana 
   129,90 €
   Sisältää alv:n
   Arvioitu toimitusaika on 1-3 arkipäivää
   Määrä
   Varastossa

    

   Turvalliset Paytrail maksut

    

   Nopea toimitus

    

   14 vrk palautusoikeus (kts. toimitusehdot)

   Kuvaus

   Vuonna 2006 lanseerauksestaan ​​lähtien Milenco Aero Mirror on tarjonnut luokkansa johtavaa, vertaansa vailla olevaa suorituskykyä, monipuolisuutta ja helppokäyttöisyyttä, mikä tekee siitä maailman myydyimmän vetopeilin.

   Ajoneuvotekniikan kehittyessä on saavutettu jatkuvia parannuksia vuosien ajan aina Aero 4 Mirroriin asti.

   Näiden jatkuvien parannusten pohjalta meillä on ilo ilmoittaa uuden vuoden 2021 Aero Platinum Mirrorin lanseerauksesta.

   Aero Platinum Mirror on innovatiivinen uusi muotoilu, joka on erityisesti kehitetty sopimaan tiukasti äärimmäisen kapeneviin peilien kehyksiin, joita löytyy nyt yhä useammista valmistajien ajoneuvoista. Se parantaa polttoainetehokkuutta vähentämällä aerodynaamista vastusta.

   Yksi Aero Platinum Mirrorin tärkeimmistä kehityssuunnista on uusien joustavien, kumipäällysteisten ruostumattomasta teräksestä valmistettujen, jousitettujen tarttujalevyjen sisällyttäminen. Nämä ovat yli 50 % suurempia kuin tavalliset Aero 4 -peilityynyt. Tämä muotoilu mahdollistaa tarraimen "muodostumisen" ajoneuvon peilikehyksen muotoon. Tämä lisää merkittävästi kosketuspinta-alaa, mikä parantaa vetopeilin pitoa ja vakautta. Platinum-kiinnikettä on myös laajennettu, ja se hyväksyy nyt jopa 25 mm:n paksuiset ajoneuvon peilikehykset. Nyt myös halkaisijaltaan suuremmalla varrella varustettuna, tämä tarjoaa vielä enemmän vakautta peilille, ja sillä on riittävä ulottuvuus käytettäväksi jopa 2,55 metriä leveissä asuntovaunuissa.

   Platinapeilit on suunniteltu laadukkaimmista materiaaleista, mikä takaa vankan kestävyyden. Ruostumatonta terästä ja messinkiä käytetään avainalueilla luotettavuuden varmistamiseksi ja myös tiesuolan aiheuttaman korroosion estämiseksi. Peililasi on korkealaatuisin kromilasi, joka takaa erittäin pitkän käyttöiän.

   Aero Platinum Mirrors on suunniteltu, suunniteltu, valmistettu ja testattu vaativimpien standardien mukaisesti, mikä varmistaa, että ne tarjoavat erinomaisen suorituskyvyn ja sopivat täydellisesti 100 % ajoneuvoihin tähän mennessä.

   Tekniset tiedot
   6606

   Lisätiedot

   Mitat
   Varsi 41 cm
   Toimituksen sisältö
   Säilytyslaukku ja peilipari
   Arvostelut

   Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

   Kirjoita oma arvostelusi

   Peilipari Milenco Aero Platinum

   Peilipari Milenco Aero Platinum

   Kirjoita oma arvostelusi
   8 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

   Seuraa meitä Facebookissa