• Maksutavat

  Maksutavat
 • Vain verkkokaupasta
Tallennin Reolink RLN16-410(v2)-4T NVR 4K UltraHD PoE

Tallennin Reolink RLN16-410(v2)-4T NVR 4K UltraHD PoE

90802
Arvosana 
  • Videokuvan jatkuvaan tallentamiseen
  • Toimii lähiverkossa
  • 16 kanavaa
  • Valmiiksi asennettuna 4TB kovalevy
  399,90 €
  Sisältää alv:n
  Arvioitu toimitusaika noin 1-3 arkipäivää
  Määrä
  Varastossa

   

  Turvalliset Paytrail maksut

   

  Nopea toimitus

   

  14 vrk palautusoikeus (kts. toimitusehdot)

  Kuvaus

  Reolink RLN16-410 (versio 2) on Ultra HD ja AI-kameroiden kanssa yhteensopiva NVR tallennin jopa 16 kameralle. Kaikkien live-kuvaa voi katsoa samanaikaisesti ja myös kaikkien 16 kameran kuvaa voi tallentaa yhtä aikaa. Näyttöön liitettynä (HDMI ja VGA) live-kuvan ja videoiden katsominen sujuu helposti. Jatkuva tallennus on mahdollinen mutta levytilaa säästyy merkittävästi asettamalla kamerat tallentamaan liiketunnistuksesta. Tallentimeen on etäältä helppoa olla yhteydessä, jopa 4G-reitittimen avulla. Mitään monimutkaisia palomuuri- ja verkkoasetuksia ei tarvitse tehdä eikä kameroiden tarvitse olla kaapelilla yhdistettyinä tallentimeen. Tallennin löytää skannaustoiminnolla kaikki samassa verkossa olevat langalliset ja langattomat kamerat.

  RLN16-410 on yhteensopiva kaikkien Reolink-kameroiden kanssa, akkukäyttöisiä kameroita lukuunottamatta. Kaikista Ethernet-porteista on PoE (802.3af/at) virransyöttö. Yhdestä portista tulee enintään 25W ja kokonaistehobudjetti on 120W.

  RLN16-410 -tallentimessa on vakiona 4TB 3.5 tuuman SATA kovalevy. Lisäksi kotelon sisällä on paikka toiselle kovalevylle. Kunkin kovalevyn suurin tuettu kapasiteetti on 6TB.

  Käyttöönotto on erittäin helppo. Pika-asennuksen jälkeen tallennin etsii automaattisesti kamerat, asettaa niille kanavat (1-8), näyttää videokuvan ja aloittaa tallentamisen. Tarvittaessa kameroiden käyttäjätunnukset ja salasanat pitää käydä asettamassa IP-Channel valikoista. Valikoista muokataan muutkin asetukset, kuten tallennukseen, liiketunnistukseen liittyvät yksityiskohdat. Reolink Appiin ja Clientiin tallentimen ja siihen yhdistetyt kamerat saa helposti lisättyä kotelon päällä olevasta QR-koodista tai UID-numerosta.

  Tuetut verkkoprotokollat: HTTP, TCP/IP, UDP, DHCP, P2P, UPNP, RTSP, SMTP, SSL/TLS, DNS, DDNS, NTP, FTP. Tuetut videopakkausstandardit: H.264 ja H.265. Laitteen mitat: Korkeus 45mm, leveys 330mm, syvyys 260mm ja paino 2,1 kg. Myyntipakkauksen sisältö: Tallennin, verkkovirta-adapteri, HDMI-kaapeli, USB-hiiri, 1-metrin Ethernet-verkkokaapeli, pika-asennusopas (englanniksi).

   Tekniset tiedot
   90802

   Lisätiedot

   Mitat
   Korkeus 45mm, leveys 330mm, syvyys 260mm
   Paino
   2,1 kg
   Toimituksen sisältö
   Tallennin, verkkovirta-adapteri, HDMI-kaapeli, USB-hiiri, 1-metrin Ethernet-verkkokaapeli, pika-asennusopas (englanniksi)
   Arvostelut

   Tällä hetkellä ei ole asiakkaiden arvosteluja.

   Kirjoita oma arvostelusi

   Tallennin Reolink RLN16-410(v2)-4T NVR 4K UltraHD PoE

   Tallennin Reolink RLN16-410(v2)-4T NVR 4K UltraHD PoE

   • Videokuvan jatkuvaan tallentamiseen
   • Toimii lähiverkossa
   • 16 kanavaa
   • Valmiiksi asennettuna 4TB kovalevy
   Kirjoita oma arvostelusi
   3 muuta tuotetta samassa kategoriassa: